Kennis delen

We geloven in de kracht van kennis en het delen daarvan. Dit staat aan de basis van onze purpose "Define the future. Empower Growth". Daarom delen we hier onze belangrijkste inzichten.

Inzichten die we vooral voor onszelf hebben opgesteld en waar we iedereen uitnodigen om van mee te leren.

19
okt

Hoe help ik mijn team?

Iedere leider of manager heeft weleens te maken met een team dat stil staat. De vraag “hoe help ik mijn….

8
okt

De belangrijke regels van feedback: Samen Groeien

We hebben een verkeerde relatie met feedback. Zo gebruiken nog veel mensen dingen als de hamburger aanpak. Een verouderde en….

28
sep

Vacature: werkstudent Junior consultant gezocht! (liefst 20uur per week)

Functie:Als werkstudent Junior Consultant bij Stratego Development speel je een essentiële rol in het ondersteunen van senior consultants bij het….

17
sep

Leiderschap op kernwaarden

Leiderschap op Kernwaarden: Een Verbindende Benadering. De wereld van werk zit vol met omhoog gevallen managers en specialisten die leiderschap….

17
jul

8 elementen van een goede strategie 

De Sleutel tot Succes: Ontdek de belangrijkste 8 elementen van een goede strategie. Alles geldt als een strategie, maar toch….

17
apr

2 vormen van Strategie: Winnende vs ontwikkelstrategie

Het Streven naar Succes: Balanceren tussen Korte Termijn Overwinningen en Duurzame Groei is essentieel in het realiseren van elke ambitie…..

18
jan

De drijfveren van de ondernemer

Ondernemers zijn een belangrijke factor in de economie. De ‘eigenaren’ van ondernemingen trekken veel aandacht en brengen tegelijkertijd veel beweging….

27
dec

Ondernemers en de kunst van het loslaten

Als je googelt op ‘valkuilen voor ondernemers’, dan zou je als ondernemer in de dop bijna je ambities gaan heroverwegen…..

14
dec

Hoe veranker je jouw strategie binnen de organisatie?

Voor een blog over het waarborgen van de gekozen strategie in organisaties, met een mooi woord strategic alignment, hadden we….