Definieer de toekomst door groei te bevrijden.

Een level playing field voor unieke identiteiten

Bij Stratego Development geloven we in een unieke aanpak. In tegenstelling tot de eendimensionale oplossingen die vaak door andere consultants worden aangeboden, streven wij ernaar om bedrijven te helpen hun uitdagingen aan te gaan op een manier die past bij hun unieke organisatie-DNA.

 

Onze Purpose

Wij staan elke dag op om groei te bevrijden en worden enthousiast van de toekomst bepalen! We geloven dat we een betere toekomst kunnen creëren door groei op persoonlijk en bedrijfsniveau te stimuleren. We dagen mensen en organisaties uit om zichzelf uit te dagen op basis van hun daadwerkelijke sterke punten, behoeften en ambities. Wij geloven dat door het vinden van hun unieke identiteit en het werken met energie, de wereld in een betere richting zal bewegen.

 

Onze Visie

De wereld verdiend een level playing field voor elk unieke identiteit. Helaas bestaat dit gelijkwaardige speelveld (nog) niet. Met meer geld of resources kom je helaas verder. Met een bepaalde achtergrond vaak ook. Terwijl in deze tijd van globale uitdagingen dat volledig anders mag zijn. Door echte gelijkwaardigheid te creëren, kunnen we veel makkelijker de grotere uitdagingen van onze tijd oplossen. Uitdagingen die de aandacht van iedereen verdienen.

Bij Stratego Development geloven we dat we de toekomst kunnen definiëren door groei te bevrijden. Groei van unieke mensen en groei van unieke organisaties. Die uniekheid bevrijden geeft – in onze ervaring – een ongekende energie waarmee mensen en organisaties zich opeens op een ander speelveld bevinden. Het gaat niet meer om de wedstrijd winnen, het gaat om impact maken door elke keer weer een stapje extra te zetten. En die impact losmaken leven wij voor. Wij willen juist werken aan de identiteit van een bedrijf. Niet aan een paar problemen.

Het huidige consultancy landschap is teveel gericht op expertises: “Jij hebt een probleem en hé wat toevallig, ik heb de oplossing“. Er zijn teveel one-size-fits-all oplossingen in de markt. En dat mag anders vinden wij. Helpen omdat je echt impact kan maken. Waarde voor geld leveren in plaats van uurtje factuurtje uitknijpen. Daar staan wij voor.

En vanuit onze eigen gezonde groei (jazeker, wij zijn onze eigen klant) financieren we een toekomstig platform waar we de advieswereld tools aanbieden om identiteit nog belangrijker te maken. Uiteindelijk gaan adviseurs zeggen: “Kijkend naar jouw identiteit heb je mijn hulp niet nodig. Ik ken wel een ander die echt impact kan maken“. En die visie willen wij realiseren.

Wij richten ons voor nu op Hidden Gems. De organisaties die minder zichtbaar zijn, niet geraakt zijn door het FD gazellen virus en die dingen doen welke we als samenleving nodig hebben.

Dit is waar wij voor staan. Dit is waarom we bestaan. Als je hierbij hoort praten we graag met je!

 

Onze Ambitie

Tegen 2026 willen we de toekomst helpen definiëren van minstens 50 lopende strategie- en leiderschapsklanten. Door onze eigen lessen en ontwikkelingen te vertalen naar een gelicentieerd platform voor tools zoals de DNA- en LES-scans, willen we de groei van consultants om ons heen stimuleren.

 

Onze Leiderschapsbelofte

Wij beloven om altijd vragen te stellen, Stratego als bedrijf van ons allemaal te maken en een gezonde onderneming op te bouwen die de tand des tijds kan doorstaan en relevant kan blijven in elke situatie. Hierbij liggen onze prioriteiten bij mensen, strategie en financiën. We streven ernaar een plek te creëren waar mensen graag tijd doorbrengen, zich veilig voelen om te groeien en plezier vinden in het bevorderen van groei door ervaringen, uitdagingen en nieuwe inzichten te bieden.

 

 

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type null in <b>/home/wwwstrategodevel/public_html/wp-content/themes/invtheme-stratego/blocks/singlequote/singlequote.php</b> on line <b>18</b><br />
"Het is tijd dat onze identiteit belangrijker wordt dan onze expertise"
Alexander Pronk