Onze identiteit

Wie zijn wij?

Wij geloven in het bevrijden van groei vanuit identiteit, zowel bij onze klanten als bij onszelf. Bij Stratego hanteren we een aanpak waarin gelijkwaardigheid centraal staat. We respecteren en waarderen elkaars krachten, wat ons helpt om gezamenlijk en individueel te groeien. Onze zorg voor elkaar en onszelf vormt de basis voor een gezonde werkomgeving, waarin iedereen zich ondersteund voelt en kan excelleren. We creëren actie voor groei door continu nieuwe uitdagingen aan te gaan en durven fouten te maken. Gedreven door nieuwsgierigheid geloven we dat een goede vraag vaak waardevoller is dan het directe antwoord.

Lees verder over ons en wat onze ambitie is door naar beneden te scrollen. Ben je geïnteresseerd om bij ons te werken of met ons samen te werken? Neem gerust contact met ons op!

Wie ben jij?

Kom er in 5 stappen achter in welke groeifase jij je bevindt

Het ontstaan

Stratego werd in 2017 opgericht door Alexander en Michael, gedreven door de overtuiging dat ware groei vanuit identiteit ontstaat. Jarenlang hebben zij gezocht naar de beste manier om deze overtuiging te vertalen naar concrete ondersteuning voor organisaties en individuen. Hun reis begon met de ontwikkeling van een DNA-scan, een tool ontworpen om de unieke identiteit van elke organisatie vast te leggen.

Na verloop van tijd realiseerden zij zich dat er meer nodig was om hun klanten echt gezond te helpen groeien. Deze inzichten leidden tot de evolutie van hun aanpak. Vanaf 2021 verwelkomden zij de eerste getalenteerde medewerkers bij Stratego. Samen bouwden zij aan een team en een werkwijze die nu talrijke organisaties en leiders ondersteunt in hun unieke groei reis.

Elk van onze klanten heeft een eigen verhaal, en bij Stratego helpen wij hen dit verhaal te vormen en te leven, steeds vanuit hun eigen, authentieke identiteit.

Onze kernwaarden

Iedereen is gelijkwaardig bij ons

We geloven in het respecteren en waarderen van unieke individuen. Hoewel niet iedereen hetzelfde is, heeft iedereen een gelijkwaardige stem binnen Stratego Development. Eerlijkheid en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij zijn nieuwsgierig

We zijn pragmatisch en flexibel in onze benadering. Onze nieuwsgierigheid leidt tot het stellen van de juiste vragen. Wij geloven dat een goede vraag beter is dan een snel antwoord, hetgeen leidt tot een ongecompliceerde benadering die helder en begrijpelijk is voor iedereen.

Wij creëren actie voor groei

Wij leren door te doen, zelfs als dat betekent dat we fouten maken. Door actie te ondernemen en nieuwe dingen te proberen, groeien we. We geloven dat er nooit een enkel antwoord op een vraag is en streven ernaar om de juiste vragen te stellen die leiden tot creatieve oplossingen.

We zorgen voor onszelf en elkaar

We geloven niet dat stress een vruchtbare basis is voor groei. Hoewel er soms druk is, is het belangrijk om goed voor onszelf te zorgen. Bij Stratego begrijpen we dat welzijn essentieel is. Of je nu ziek bent, een dag voor jezelf nodig hebt of gewoon een moment wilt nemen om te ontspannen, bij Stratego kan dat. We zijn er om je te ondersteunen.

Het teamHet teamHet teamHet teamHet team
Het teamHet teamHet teamHet teamHet team
identity is the key
identity is the key
identity is the key
identity is the key
identity is the key
identity is the key
identity is the key

Alexander Pronk

06 18 09 68 13

Afspraak inplannen?

Benieuwd hoe wij jou verder kunnen helpen groeien op het gebied van strategie? Plan een kennismakingsgesprek!

Define the future

Bij Stratego Development streven we ernaar om onze strategie- en leiderschapstrajecten tegen 2026 succesvol uit te voeren bij meer dan 50 klanten. We ontwikkelen een digitaal platform dat onze methoden en tools beschikbaar maakt, waardoor meer adviseurs effectief vanuit identiteit kunnen werken.

We focussen op drie essentiële groeigebieden om onze ambitie te realiseren:

  • Mens: Ontwikkeling van onze medewerkers om klanten optimaal te ondersteunen.
  • Bedrijf: Uitbreiding van Stratego om de dienstverlening aan 50 klanten te managen.
  • Proces: Optimalisatie van processen om efficiëntie en succes te waarborgen.

 

Elk gebied versterkt onze missie om groei vanuit identiteit te bevrijden.

Onze kernstrategie

Ambitie

Bij Stratego Development streven we ernaar om onze strategie- en leiderschapstrajecten tegen 2026 succesvol uit te voeren bij meer dan 50 klanten. We ontwikkelen een digitaal platform dat onze methoden en tools beschikbaar maakt, waardoor meer adviseurs effectief vanuit identiteit kunnen werken.

Visie

Wij willen de advieswereld veranderen. Door identiteit gedreven werken aan te bieden aan iedereen die een adviesrol vervult.

Leiderschapsbelofte

Wij beloven de uniekheid van de identiteiten altijd centraal te laten staan. We beloven dat fouten maken mag en we iedereen helpen groeien door samen continue te reflecteren  en ontwikkelen. Wij beloven eerlijk te zijn.

Identiteit is de sleutel

We geloven in de unieke kracht van iedere organisatie en ieder individu. Overtuigd dat identiteit de sleutel is om écht te groeien versterken we persoonlijk leiderschap en ontwikkelen werkende bedrijfsstrategieën.

Empower growth

Bij Stratego Development behandelen we onszelf net zoals we onze klanten behandelen, om onze eigen groei te bevrijden. We doorlopen onze eigen methoden en blijven scherp. Dit betekent dat we onze identiteitsscans hebben voltooid, onze strategie opnieuw hebben gedefinieerd tijdens strategische sessies, en elk kwartaal voortgangssessies houden om onze strategische ontwikkeling nauwgezet te bewaken. Terwijl de meeste van onze klanten gefocust zijn op hun dagelijkse operaties, richten wij ons in die perioden juist intensief op onze eigen strategische planning.

“Met de hulp van Stratego hebben we de dag naast gewoon gezellig ook inhoud en diepte kunnen geven.”

SmartHotel

Klaar voor groei?