Leer ons kennen

Dit is waar wij voor staan

De kern van Stratego

Als bedrijf leven wij in de nieuwe tijd. Hierdoor zijn dingen binnen ons bedrijf transparant en bereikbaar. Het succes van Stratego is afhankelijk van de groei van ons allemaal. Hoe meer wij daar tijd voor maken hoe beter het is. Daarom zijn we overtuigd dat Stratego van ons allemaal is en dat is terug te zien in onze kernwaarden.

Onze kernwaarden zijn de leidraad van ons handelen bij Stratego Development. Ze zijn de weerspiegeling van wie we zijn, hoe we werken en wat we voor ogen hebben.
1

Iedereen is gelijkwaardig bij ons

We geloven in het respecteren en waarderen van unieke individuen. Hoewel niet iedereen hetzelfde is, heeft iedereen een gelijkwaardige stem binnen Stratego Development. Eerlijkheid en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.
2

Wij zijn nieuwsgierig

We zijn pragmatisch en flexibel in onze benadering. Onze nieuwsgierigheid leidt tot het stellen van de juiste vragen. Wij geloven dat een goede vraag beter is dan een snel antwoord, hetgeen leidt tot een ongecompliceerde benadering die helder en begrijpelijk is voor iedereen.
3

Wij creëren actie voor groei

Wij leren door te doen, zelfs als dat betekent dat we fouten maken. Door actie te ondernemen en nieuwe dingen te proberen, groeien we. We geloven dat er nooit een enkel antwoord op een vraag is en streven ernaar om de juiste vragen te stellen die leiden tot creatieve oplossingen.
4

We zorgen voor onszelf en elkaar

We geloven niet dat stress een vruchtbare basis is voor groei. Hoewel er soms druk is, is het belangrijk om goed voor onszelf te zorgen. Bij Stratego begrijpen we dat welzijn essentieel is. Of je nu ziek bent, een dag voor jezelf nodig hebt of gewoon een moment wilt nemen om te ontspannen, bij Stratego kan dat. We zijn er om je te ondersteunen.

De mensen achter Stratego

Team Stratego Development

Chloë Zuijdwijk Stratego Development
Chloë Zuijdwijk
Ard Jan Smits Stratego Development
Ard Jan Smits
Annelie Pronk Stratego Development
Annelie Pronk
Devi Kiezebrink
Robine
Roelof
Net even anders

Werken bij Stratego Development

Werken bij Stratego betekent een andere ervaring dan bij veel andere organisaties. Wij zetten - net zo als bij onze klanten - onze eigen identiteit centraal. Zowel als groep mensen en per individu. Oftewel, we gaan op zoek naar de uniekheid van iedere collega en zetten de organisatie naar onze hand. Voor de één betekent dat meer focus op leiderschap en de ander staat 'aan' van groei begeleiden. Ons team bestaat uit gepassioneerde, nieuwsgierige en toegewijde professionals die klaar staan om u te helpen uw unieke organisatie-identiteit te ontdekken en te benutten.
1

Vrijheid in balans met verantwoordelijkheid

Wij bepalen niet hoe jouw werkdag eruit ziet. Geen 9 tot 17. Geen ouderwetse gedachtes over zichtbaarheid. Wij vertrouwen op de verantwoordelijkheid van iedereen en geven ruimte om dagen in te richten zoals ze het beste werken voor ons team. Wil jij overdag sporten of een boek lezen om even uit te blazen of je gedachtes op een rij te krijgen? We vertrouwen je.
2

Onbeperkt aantal vakantiedagen

Met een minimum van 25 waar we ook op rapporteren. Iedereen moet goed voor zichzelf zorgen en een paar dagen meer vrij nemen mag niet een moeilijk gesprek opleveren. We gunnen iedereen de ervaring van de wereld ontdekken of juist lekker familie opzoeken. En daar hoeft het bedrijf niets van te vinden. We zijn uiteraard wel nieuwsgierig ;)
3

Alles kan morgen keer 10

Het liefst houden we dingen simpel en overzichtelijk. Het wiel opnieuw blijven uitvinden vermijden we dan ook graag. Volgens de gedachte dat alles keer 10 moet kunnen (het hoeft niet perse) houden we onszelf scherp om dingen anders te doen. Te bouwen aan een duurzame werkwijze waardoor we altijd aandacht kunnen geven aan wat er toe doet: contact maken met mensen.

De kiem van Stratego

Ons onstaan

Founders Alexander en Michael speelden vroeger altijd vol fantasie samen. Van papieren vliegtuigbasissen bouwen tot autootjes op een kleed rond laten racen. Tijdens de eerste 5-6 jaar van onze carrière en het samenwonen in Amsterdam begonnen we te dromen.
michael en alexander in nette kleding