Over Stratego Development

Dit is waar wij voor staan

De kernwaarden van Stratego Development

Als familiebedrijf zijn we opgericht vanuit de passie voor organisatie DNA en strategie. Wij begeleiden organisaties om zichzelf te ontdekken en daar de best passende strategie bij de vormen. Binnen ons bedrijf staan we voor de volgende waarden:
1

Bij ons is iedereen gelijk

Dit betekent dat wij geen eikels in ons bedrijf willen. Wij geloven dat iedereen gehoord wordt en gelijke kansen heeft binnen Stratego Development.
2

Wij zijn down to earth

We zijn nuchter voor zowel medewerkers als opdrachtgevers. Geen poespas of vage dingen, gewoon een nuchtere mentaliteit die eerlijk en helder met respect wordt neergezet.
3

Wij creëren actie

Wij zijn niet bang om de normen uit de weg te gaan. In bepaalde situaties denken wij out of the box en komen we met ideeën en alternatieven.
4

Wij gaan goed op groei

Wij leren en creëren door te doen. Ook als we geen experts zijn, gaan wij de uitdaging aan om experts te worden. Het is beter om fouten te maken en dit gelijk op te lossen, dan om het in de eerste plaats niet eens te proberen.
5

Wij houden van plezier

Dit zegt genoeg.
De mensen achter Stratego

Team Stratego Development

Chloë Zuijdwijk
Ard Jan Smits
Annelie Pronk
Jinthe Schut
De kiem van Stratego

Ons verhaal

Founders Alexander en Michael speelden vroeger altijd vol fantasie samen. Van papieren vliegtuigbasissen bouwen tot autootjes op een kleed rond laten racen. Tijdens de eerste 5-6 jaar van onze carrière en het samenwonen in Amsterdam begonnen we te dromen.