Over Stratego Development

Founders

Founders Alexander en Michael. Dat zijn wij. Als broers zijn wij letterlijk verbonden door DNA. Nu zetten we het ook figuurlijk in om verbinding in de wereld te realiseren. DNA ontdekken en begrijpen helpt ons in deze missie omdat we daarmee meer begrip onder mensen en tussen organisaties creëren.

Dit is waar wij voor staan

De kernwaarden van Stratego Development

Als familiebedrijf zijn we opgericht vanuit de passie voor organisatie DNA en strategie. Wij begeleiden organisaties om zichzelf te
ontdekken en daar de best passende strategie bij de vormen. Binnen ons bedrijf staan we voor de volgende waarden:
1

Werk als familie

Als familiebedrijf klinkt dit voor de hand liggend. Toch geloven wij dat iedereen altijd moet zorgen voor zijn of haar familie. Want familie staat klaar voor elkaar. Daarnaast zorgen we ook voor de familie binnen Stratego Development. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich veilig voelt en klaar staat voor elkaar.
2

Verbinden geeft energie

Of het nu gaat om vrienden, onbekenden of connecties. Wij vinden het gaaf om mensen aan elkaar te verbinden. Het maakt ons niet uit of we je al kennen, als we je kunnen helpen dan doen we dat. Als we in gesprek zijn met mensen of organisaties roepen we al snel: "dan moet je eens met die gaan praten".
3

Bouwen op krachten

Wij zijn van nature positief. Dat betekent dat we graag uitgaan van de krachten van een persoon. We zoeken graag naar de individuele drijfveren en proberen mee te denken hoe iemand dit succesvol kan maken. Voor iedereen is er een eigen route naar succes.
4

Vragend naar antwoorden

Wij zijn overtuigd dat alle klanten het antwoord al weten. Ons werk bestaat uit het stellen van de juiste vraag. Vragen stellen zit namelijk in ons DNA. Hierdoor blijven we nieuwsgierig en vallen we niet snel in de valkuil van aannames. Het liefst horen we in elk gesprek: "Goede vraag".
5

Verandering ter verbetering

Wij dagen organisaties uit te veranderen voor verbetering, niet te veranderen voor verandering. Daarom zijn we dit bedrijf ooit begonnen. Tegelijkertijd gaan we zo ook met elkaar om. We dagen elkaar uit om scherp te zijn op gedrag en groei. Verandering moet wel leuk blijven.
De mensen achter Stratego

Team Stratego Development

Annelie Pronk
Koen Metzelaar
De kiem van Stratego

Ons verhaal

Founders Alexander en Michael speelden vroeger altijd vol fantasie samen. Van papieren vliegtuigbasissen bouwen tot autootjes op een kleed rond laten racen. Tijdens de eerste 5-6 jaar van onze carrière en het samenwonen in Amsterdam begonnen we te dromen.