Leer meer over ons

Dit is waar wij voor staan

De kern van Stratego

Als bedrijf leven wij in de nieuwe tijd. Hierdoor zijn dingen binnen ons bedrijf transparant en bereikbaar. Het succes van Stratego is afhankelijk van de groei van ons allemaal. Hoe meer wij daar tijd voor maken hoe beter het is. Daarom zijn we overtuigd dat Stratego van ons allemaal is en dat is terug te zien in onze kernwaarden:
1

Bij ons is iedereen gelijk

Dit betekent dat wij geen eikels in ons bedrijf willen. Wij geloven dat iedereen gehoord wordt en gelijke kansen heeft binnen Stratego Development.
2

Wij zijn nieuwsgierig

We stellen vragen om anderen te begrijpen. Wij vinden het stellen van de juiste vragen belangrijker dan het geven van een antwoord.
3

Wij creëren actie

We leren door te doen. In bepaalde situaties denken we buiten de gebaande paden en ontwikkelen we bruikbare ideeën en alternatieven.
4

Gezondheid is belangrijk

Mentale en fysieke gezondheid is voor ons heel belangrijk. We geven mensen daarin veel aandacht én vertrouwen om voor zichzelf de juiste keuzes te maken.

De mensen achter Stratego

Team Stratego Development

Chloë Zuijdwijk Stratego Development
Chloë Zuijdwijk
Ard Jan Smits Stratego Development
Ard Jan Smits
Annelie Pronk Stratego Development
Annelie Pronk
Net even anders

Werken bij Stratego Development

Werken bij Stratego betekent een andere ervaring dan bij veel andere organisaties. Wij zetten - net zo als bij onze klanten - onze eigen identiteit centraal. Zowel als groep mensen en per individu. Oftewel, we gaan op zoek naar de uniekheid van iedere collega en zetten de organisatie naar onze hand. Voor de één betekent dat meer focus op leiderschap en de ander staat 'aan' van groei begeleiden.
1

Vrijheid in balans met verantwoordelijkheid

Wij bepalen niet hoe jouw werkdag eruit ziet. Geen 9 tot 17. Geen ouderwetse gedachtes over zichtbaarheid. Wij vertrouwen op de verantwoordelijkheid van iedereen en geven ruimte om dagen in te richten zoals ze het beste werken voor ons team. Wil jij overdag sporten of een boek lezen om even uit te blazen of je gedachtes op een rij te krijgen? We vertrouwen je.
2

Onbeperkt aantal vakantiedagen

Met een minimum van 25 waar we ook op rapporteren. Iedereen moet goed voor zichzelf zorgen en een paar dagen meer vrij nemen mag niet een moeilijk gesprek opleveren. We gunnen iedereen de ervaring van de wereld ontdekken of juist lekker familie opzoeken. En daar hoeft het bedrijf niets van te vinden. We zijn uiteraard wel nieuwsgierig ;)
3

Alles kan morgen keer 10

Het liefst houden we dingen simpel en overzichtelijk. Het wiel opnieuw blijven uitvinden vermijden we dan ook graag. Volgens de gedachte dat alles keer 10 moet kunnen (het hoeft niet perse) houden we onszelf scherp om dingen anders te doen. Te bouwen aan een duurzame werkwijze waardoor we altijd aandacht kunnen geven aan wat er toe doet: contact maken met mensen.
De kiem van Stratego

Ons onstaan

Founders Alexander en Michael speelden vroeger altijd vol fantasie samen. Van papieren vliegtuigbasissen bouwen tot autootjes op een kleed rond laten racen. Tijdens de eerste 5-6 jaar van onze carrière en het samenwonen in Amsterdam begonnen we te dromen.
michael en alexander in nette kleding