Over Stratego Development

Dit is waar wij voor staan

De kernwaarden van Stratego Development

Als familiebedrijf zijn we opgericht vanuit de passie voor organisatie DNA en strategie. Wij begeleiden organisaties om zichzelf te ontdekken en daar de best passende strategie bij de vormen. Binnen ons bedrijf staan we voor de volgende waarden:
1

Bij ons is iedereen gelijk

Dit betekent dat wij geen eikels in ons bedrijf willen. Wij geloven dat iedereen gehoord wordt en gelijke kansen heeft binnen Stratego Development.
2

Wij zijn nieuwsgierig

We stellen vragen om anderen te begrijpen. Wij vinden het stellen van de juiste vragen belangrijker dan het geven van een antwoord.
3

Wij creëren actie

We leren door te doen. In bepaalde situaties denken we buiten de gebaande paden en ontwikkelen we bruikbare ideeën en alternatieven.
4

Gezondheid is belangrijk

Mentale en fysieke gezondheid is voor ons heel belangrijk. We geven mensen daarin veel aandacht én vertrouwen om voor zichzelf de juiste keuzes te maken.
De mensen achter Stratego

Team Stratego Development

Chloë Zuijdwijk Stratego Development
Chloë Zuijdwijk
Ard Jan Smits Stratego Development
Ard Jan Smits
Annelie Pronk Stratego Development
Annelie Pronk
Jinthe Schut Stratego Development
Jinthe Schut
De kiem van Stratego

Ons verhaal

Founders Alexander en Michael speelden vroeger altijd vol fantasie samen. Van papieren vliegtuigbasissen bouwen tot autootjes op een kleed rond laten racen. Tijdens de eerste 5-6 jaar van onze carrière en het samenwonen in Amsterdam begonnen we te dromen.
michael en alexander in nette kleding