DNA Diensten

 icoon

Strategie programma

Bij Stratego Development geloven we in unieke strategieën voor unieke organisaties. Onze benadering van strategieontwikkeling berust op drie stappen: analyse, creatie en uitvoer. Onze visie op strategie – unieke strategieën voor unieke organisaties – komt in deze drie-stappen-benadering tot leven. Met deze aanpak ondersteunen we organisaties niet alleen bij het bereiken van hun doelen, maar ook om hun volledige potentieel te benutten en duurzame groei te realiseren.

ANALYSE

De eerste stap in onze aanpak is de klant en de markt waarin ze zich bevinden goed te begrijpen. Met behulp van onze DNA-scan duiken we diep in de organisatie om hun unieke kenmerken, krachten en gebieden waar groei nodig is, te identificeren. We brengen ook het speelveld van de klant in kaart, waaronder hun concurrenten, markttrends en mogelijke uitdagingen.

CREATIE

In de creatiefase helpen we bij het ontwikkelen van een unieke en passende strategie. Hier kan gebruikgemaakt worden van bestaande raamwerken, maar als een op maat gemaakte benadering vereist is, implementeren we ons Growth Empowerment Model (GEM).

GEM is een uitgebreide aanpak voor het formuleren van een strategie die rekening houdt met alle essentiële componenten. Het model heeft de ‘purpose’ van de organisatie, ofwel hun diepste reden van bestaan, als uitgangspunt. Van daaruit bouwt het raamwerk verder met leidende bedrijfsprincipes, componenten voor het in kaart brengen van strategieën en prestatie-analyse. Onze GEM-sessies zijn gericht op het creëren van krachtige, op maat gemaakte strategieën die aansluiten bij uw unieke organisatie DNA.

IMPLEMENTATIE

De laatste stap is het tot leven brengen van de strategie door deze in uitvoering te nemen. Wij geloven dat een prachtige strategie die enkel op papier bestaat, niets waard is. Daarom ondersteunen we organisaties bij het implementeren van de juiste systemen, ritmes en governance om hun strategie tot leven te brengen.

We dagen individuen binnen de organisatie uit om betrokken te zijn bij het implementatieproces. In sommige gevallen worden we zelfs een integraal onderdeel van de strategie afdeling van onze klanten. Op die manier werken we nauw samen met uw team, delen we onze expertise en bieden we de nodige begeleiding om ervoor te zorgen dat de strategie succesvol wordt uitgevoerd.

Met onze Staas-diensten helpen we u uw strategie effectief uit te voeren, zodat uw organisatie kan groeien en bloeien.

Is jullie grootste uitdaging om een prachtig geformuleerde strategie ten uitvoer te brengen? Hebben jullie nooit tijd voor strategie? Plan een eerste gesprek met één van onze consultants.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type null in <b>/home/wwwstrategodevel/public_html/wp-content/themes/invtheme-stratego/blocks/singlequote/singlequote.php</b> on line <b>18</b><br />
” />
				<div class=
"Stratego Development heeft ons een mooie spiegel voorgehouden en helpen ons groeien als bedrijf en persoon."
Aleid Haenen – Partner