DNA Diensten

 icoon

Groei in Strategie

Met de DNA scan komen wij snel tot de essentie van een organisatie identiteit. Het is een prachtige blauwdruk om het juiste gesprek mee te voeren. Vervolgens gebruiken we de inzichten van de DNA scan om een groeipad te bepalen welke echt bij jullie bedrijf hoort. Elk bedrijf is uniek, maar de problemen van bedrijven zijn identiek.

Groei programma

Via ons Growth Empowerment Track (GET) leggen we samen de essentiële strategie van een organisatie vast. Een strategie waar iedereen in het bedrijf achter staat. In ons model werken we de gehele strategie uit, van organisatie principes (purpose, kernwaarden, visie, ambitie en leiderschapsbelofte) tot praktische tools om de ambitie te realiseren (KPI’s, OKR’s, markt positionering en team ontwikkeling). Dit alles bouwen we in onze zogenaamde GEM sessies. Lekker ‘Gemmen’ om samen de uniekheid van het bedrijf te vatten op papier.

Bij Stratego Development helpen wij bedrijven om écht stil te staan en een strategie te vormen die gedragen wordt door de organisatie. Niet door middel van een standaard sessie op de hei, maar met een op maat gemaakte werkwijze die ook past bij de identiteit van de organisatie. Het is onze passie om organisaties voor te bereiden op de toekomst en groei te creëren.

Groei begeleiding

Zodra er een strategie is opgetuigd helpen wij het liefst om de ambitie te realiseren. De droom die werkelijkheid wordt. Dit weten we te organiseren omdat we bedrijven aan de hand nemen in de uitvoering van de plannen. We begeleiden op gezette tijden in het bijsturen van de strategie waar we mensen en teams uitdagen.

Daarnaast springen wij ook in als jullie eigen strategie team. Ons team kan je inschakelen in ons strategy as a service model (sorry voor de zoveelste -aas) waar we actief de plannen die we samen hebben gemaakt uitvoeren. En in die uitvoering zit ook coaching van het team zodat er steeds meer volwassenheid komt in de zelfstandige uitvoering van de strategie. Dan hebben we jullie groei echt bevrijdt.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type null in <b>/home/wwwstrategodevel/public_html/wp-content/themes/invtheme-stratego/blocks/singlequote/singlequote.php</b> on line <b>18</b><br />
” />
				<div class=
"Stratego Development heeft ons een mooie spiegel voorgehouden en helpen ons groeien als bedrijf en persoon."
Aleid Haenen – Partner