Strategisch Nieuws

25
sep

Bro founders

Bro founders Alexander en Michael speelden vroeger altijd vol fantasie samen. Van papieren vliegtuigbasissen bouwen tot autootjes op een kleed rond….

21
apr

De vijf stappen naar virtueel samenwerken

Nu de wereld merkt dat we niet zo vaak op kantoor hoeven te zijn om het bedrijf draaiende te houden….

13
apr

Sales Gedreven: het verboden woord?

Met de opkomst van sociale marketing, lijkt sales in de publieke opinie steeds meer het verboden woord te zijn geworden…..

14
jun

Kernwaarden in organisaties: de kern van cultuur

De cultuur van een organisatie bestaat uit veel verschillende componenten. Cultuur is in de laatste jaren de verzamelnaam geworden voor alle….

7
mei

Cultuur gedreven bedrijfsstructuur

In ons eerdere artikel over organisatiestructuur kwam onder andere de conclusie naar voren dat structuur in dienst hoort te staan….

8
apr

Personeelsverloop: het voorspellen en voorkomen van vertrekkend personeel

Iedere organisatie heeft te maken met personeelsverloop. Het DNA van een organisatie is een veranderend geheel en de ontwikkeling van….

13
mrt

Snelgroeiende organisatie: het FD Gazellen Virus

Elke dag hoor je over de nieuwste snelgroeiende organisatie van het moment. De disruptieve, spannende startup die de wereld op….

11
mrt

Vacatures in 2021

Binnen het familiebedrijf Stratego Development zijn we regelmatig met strategie bezig. Niet alleen omdat we vaak Stratego samen spelen. Daarom….

18
feb

Startup van de Maand

Stratego Development is uitgeroepen tot Startup van de maand januari 2019! Wij brengen een data gedreven, positief totaalbeeld van een….