DNA Diensten

 icoon

Leiderschap programma

Leiderschap is een essentieel deel van elk bedrijf. We bieden uitgebreide diensten op het gebied van leiderschap, van het ontwikkelen van uw leiderschapsvaardigheden (Inzicht), het creëren van uw persoonlijke leiderschapsplan (Creatie), tot de uitvoering van uw leiderschapsrol (Uitvoer).

Inzicht

Vanuit gezond leiderschap verdeel je de verantwoordelijkheid van een organisatie over meerdere mensen. Jij kan vervolgens stoppen met problemen oplossen en merkt dat anderen de problemen van je organisatie oplossen. Leiderschapsontwikkeling is een proces waar tijd voor nodig is, maar wat veel ruimte geeft.

Vanuit onze analyse (scan), eigen praktische ervaring, theoretische modellen en praktische toepassing dagen we mensen en teams uit om de beste leider te worden. Let wel, het gaat om jouw vorm van leiderschap. Wij maken unieke leiders. De leiderschap die het beste past bij de persoon. Hiermee groeit een organisatie stabiel en gezond.

creatie

Vervolgens begeleiden wij teams en individuen in het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden. In ons Leadership Empowerment Track (LET) dagen wij mensen en teams uit om de volgende stap te zetten in hun leiderschapsgroei. Hierin ontwikkel je jouw eigen stijl en leer je als team nog beter op elkaar in te spelen. In dit programma krijg je praktische inzichten gebaseerd op de uitdagingen die je op dat moment ook echt ervaart. We vullen jouw persoonlijke Leiderschap GEM in.

implementatie

Zodra jouw eigen leiderschapsidentiteit staat verandert het speelveld. Je gaat nieuwe uitdagingen aan. De organisatie groeit en jij moet meegroeien. Wij coachen de leiders vervolgens op de nieuwe uitdagingen. Middels casuïstiek, inhoudelijke uitdagingen en communicatie ontwikkeling. Alle tools die jij in kunt zetten om de mensen in het bedrijf op dat moment verder te helpen groeien.

Deze coaching kan ook over team ontwikkeling gaan en zelfs in sommige gevallen mediation. Echt het eerlijke gesprek voeren vanuit verbinding. Omdat jullie allemaal wel dezelfde kant op willen maar niet altijd weten hoe.

Onze Interim Leiderschap-diensten zijn ontworpen om u te ondersteunen wanneer u dat het meest nodig heeft, of u nu tijdelijke leiderschapsondersteuning nodig heeft of een ervaren leider om u te helpen bij belangrijke veranderingen.

Onze Coaching diensten zijn gericht op het ondersteunen en begeleiden van u op uw leiderschapsreis, zodat u kunt groeien en uw potentieel kunt bereiken. Onze coaching diensten omvatten de volgende aspecten:

  • Persoonlijke begeleiding: Onze coaches bieden persoonlijke begeleiding op maat, waarbij ze aandachtig luisteren naar uw uitdagingen, doelen en aspiraties als leider. Ze helpen u bij het identificeren van uw sterke punten en ontwikkelingsgebieden, en werken samen met u aan het opstellen van een actieplan om uw leiderschapsvaardigheden te verbeteren.
  • Competentieontwikkeling: Onze coaches ondersteunen u bij het ontwikkelen van specifieke leiderschapscompetenties die cruciaal zijn voor uw succes, zoals communicatie, besluitvorming, teambuilding, emotionele intelligentie en strategisch denken. Ze bieden gerichte begeleiding en praktische tools om u te helpen deze competenties effectief toe te passen in uw dagelijkse leiderschapspraktijk.
  • Zelfreflectie en groei: Coaching moedigt zelfreflectie aan en stimuleert een dieper begrip van uw leiderschapsstijl, waarden en overtuigingen. Onze coaches helpen u bij het verkennen van uw leiderschapsidentiteit en het ontdekken van manieren om uw leiderschapsvermogen verder te ontwikkelen. Ze creëren een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin u kunt groeien en uzelf kunt uitdagen.
  • Accountability en follow-up: Onze coaches zorgen voor accountability en follow-up om ervoor te zorgen dat u gemotiveerd blijft en stappen onderneemt om uw doelen te bereiken. Ze bieden regelmatige feedback, stellen doelen samen met u op en houden u verantwoordelijk voor uw leiderschapsontwikkeling.
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type null in <b>/home/wwwstrategodevel/public_html/wp-content/themes/invtheme-stratego/blocks/singlequote/singlequote.php</b> on line <b>18</b><br />
” />
				<div class=
"Ik zocht een objectieve maar ervaren en professionele hulp/coach/aanjager om onderlinge gesprekken te bevorderen tijdens een bedrijfsuitje. De bijdrage van Stratego, ondersteund door theorie, in combinatie met de informele sfeer (we zaten in de kajuit van een boot) zijn erg waardevol geweest om met het hele team verdere conversaties te voeren over bedrijfsvoering, communicatie en teamwork. Een fantastisch startpunt om vanuit weg te zeilen!"
Quinten Gazendam – Chief Growth Officer SmartHotel