DNA Diensten

 icoon

Groei in Leiderschap

Leiderschap is een essentieel deel van elk bedrijf. Via onze Leadership Empowerment Scan brengen wij de unieke vaardigheden van de leiders in een bedrijf in kaart. Van leiderschap tot management. De leider ontvangt een uniek leiderschapsprofiel met toegespitste tips en adviezen.

Leiderschapsprogramma

Vervolgens begeleiden wij teams en individuen in het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden. In ons Leadership Empowerment Track (LET) dagen wij mensen en teams uit om de volgende stap te zetten in hun leiderschapsgroei. Hierin ontwikkel je jouw eigen stijl en leer je als team nog beter op elkaar in te spelen. In dit programma krijg je praktische inzichten gebaseerd op de uitdagingen die je op dat moment ook echt ervaart.

Vanuit gezond leiderschap verdeel je de verantwoordelijkheid van een organisatie over meerdere mensen. Jij kan vervolgens stoppen met problemen oplossen en merkt dat anderen de problemen van je organisatie oplossen. Leiderschapsontwikkeling is een proces waar tijd voor nodig is, maar wat veel ruimte geeft.

Vanuit onze analyse (scan), eigen praktische ervaring, theoretische modellen en praktische toepassing dagen we mensen en teams uit om de beste leider te worden. Let wel, het gaat om jouw vorm van leiderschap. Wij maken unieke leiders. De leiderschap die het beste past bij de persoon. Hiermee groeit een organisatie stabiel en gezond.

Leiderschapscoaching

Zodra jouw eigen leiderschapsidentiteit staat verandert het speelveld. Je gaat nieuwe uitdagingen aan. De organisatie groeit en jij moet meegroeien. Wij coachen de leiders vervolgens op de nieuwe uitdagingen. Middels casuïstiek, inhoudelijke uitdagingen en communicatie ontwikkeling. Alle tools die jij in kunt zetten om de mensen in het bedrijf op dat moment verder te helpen groeien.

Deze coaching kan ook over team ontwikkeling gaan en zelfs in sommige gevallen mediation. Echt het eerlijke gesprek voeren vanuit verbinding. Omdat jullie allemaal wel dezelfde kant op willen maar niet altijd weten hoe.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type null in <b>/home/wwwstrategodevel/public_html/wp-content/themes/invtheme-stratego/blocks/singlequote/singlequote.php</b> on line <b>18</b><br />
” />
				<div class=
"Ik zocht een objectieve maar ervaren en professionele hulp/coach/aanjager om onderlinge gesprekken te bevorderen tijdens een bedrijfsuitje. De bijdrage van Stratego, ondersteund door theorie, in combinatie met de informele sfeer (we zaten in de kajuit van een boot) zijn erg waardevol geweest om met het hele team verdere conversaties te voeren over bedrijfsvoering, communicatie en teamwork. Een fantastisch startpunt om vanuit weg te zeilen!"
Quinten Gazendam – Chief Growth Officer SmartHotel