Artikel

Bro founders

Deel dit bericht

Bro founders Alexander en Michael speelden vroeger altijd vol fantasie samen. Van papieren vliegtuigbasissen bouwen tot autootjes op een kleed rond laten racen.

Tijdens de eerste 5-6 jaar van onze carrière en het samenwonen in Amsterdam begonnen we te dromen. Waarom blijven we niet samen spelen, maar dan in ons eigen bedrijf? In mei 2017 kwam het allemaal samen. De wens, de kans, de energie en de familie. Alexander was aan het stoppen bij Guidion en Michael was voor onze vader bij 1421 aan het werk, waar hij hulp kon gebruiken.

Ondernemers

En zo zijn we begonnen. Eerst met het idee dat onze blauwe ogen en aanpak voldoende overtuigend waren om organisaties te helpen. Tot we, met hulp, achter de invloed van DNA kwamen. DNA heeft ons immers tot hier gebracht en gaat ons hopelijk nog veel verder brengen.

Als een persoon DNA heeft, moet een organisatie ook DNA hebben, dachten we. Een organisatie is namelijk ook een levende entiteit en moet ook een blauwdruk kunnen hebben. En met onze DNA tool brengen wij die blauwdruk voor organisaties in kaart om daarna onze blauwe ogen in de strijd te gooien.

Stratego Development: Spelenderwijs DNA ontdekken en verbinden aan positieve trends in de wereld om daarna samen te groeien. Volg onze DNA reis

De speelsheid van onze jeugd zijn we niet vergeten. We hebben ons bedrijf Stratego Development genoemd en we spelen daarom ook graag en vaak een strategisch spel.

Nieuwsgierig?

Benieuwd hoe wij jou verder kunnen helpen groeien op het gebied van strategie? Plan een kennismakingsgesprek!