Strategie

TimeChimp

Deel dit bericht

Hoe wij hebben gelopen

01
02
03
03
icon
icon
icon

De uitdaging

TimeChimp stond voor de uitdaging om een strategie te ontwikkelen waarbij iedereen binnen de organisatie gehoord werd en er een duidelijke boodschap verkondigd kon worden. Het samenbrengen van verschillende visies over de toekomstige aanpak bleek lastig, en er was behoefte aan een samenhangende en gedragen strategie. Daarnaast was het cruciaal om ervoor te zorgen dat de hele organisatie dezelfde richting insloeg en volgens deze strategie ging leven.

De oplossing

Bij de samenwerking met TimeChimp zijn we begonnen met een diepgaande analyse van de organisatie door middel van onze DNA Scan. Deze scan gaf inzicht in de verschillende perspectieven binnen de organisatie en legde de basis voor de verdere strategievorming.

Op basis van deze analyse hebben we samen met het kernteam van TimeChimp de strategie op papier gezet. Dit proces omvatte verschillende strategische sessies waarin alle visies werden samengebracht tot een coherente strategie die de ambities van TimeChimp weerspiegelt.

Vervolgens hebben we geholpen om deze strategie uit te rollen binnen de organisatie. Dit hield in dat de strategie werd doorvertaald naar verschillende teamstrategieën, zodat alle teams binnen TimeChimp een duidelijke richtlijn hadden om na te streven.

Het resultaat

Dankzij de DNA Scan en de daaropvolgende strategievorming heeft TimeChimp nu een heldere lange termijn strategie met duidelijke doelen ontwikkeld, die hen zullen begeleiden in de komende jaren. Dit strategische kader biedt een solide basis voor toekomstige groei en ontwikkeling.

Door het proces van strategievorming was iedereen binnen de organisatie gehoord, wat resulteerde in een strategie waarin het hele team gelooft. De strategie weerspiegelt de gezamenlijke ambities van TimeChimp en biedt een duidelijke richting voor de toekomst.

Dankzij de implementatie van de strategie werken de teams van TimeChimp nu volgens een gestructureerd plan. Dit heeft niet alleen geleid tot meer duidelijkheid en consistentie binnen de organisatie, maar zorgt er ook voor dat iedereen zich richt op dezelfde doelen en prioriteiten.

“Het resultaat is dat we een duidelijke LT strategie hebben ontwikkeld en duidelijke doelen hebben gekregen waarmee we de aankomende jaren verder kunnen.”

TimeChimp

Afspraak inplannen?

Benieuwd hoe wij jou verder kunnen helpen groeien op het gebied van strategie? Plan een kennismakingsgesprek!

Wil je meer weten over strategie?