LeiderschapStrategie

MOOV Logistics

Deel dit bericht

Moov Logistics werkt vanuit de purpose “let’s MOOV together”. De organisatie is ontwikkeld tot een onafhankelijke, moderne en toekomstgerichte logistieke supply chain partner en biedt in Chinese key regio’s haar diensten aan een verscheidenheid van klanten aan. Moov Logistics is ontstaan vanuit een rebranding van het familie transportbedrijf KLG Europe.

Hoe wij hebben gelopen

01
02
03
03
icon
icon
icon

De uitdaging

Moov Logistics had de wens om een sterke strategie te ontwikkelen om verder onafhankelijk te worden, een nieuwe groeifase in te gaan en een diverser klantenportfolio op te bouwen.

De oplossing

We zijn gestart met een DNA Scan, waardoor Moov Logistics een helder beeld kreeg van de perspectieven van de medewerkers binnen de organisatie. Op basis van de DNA Scan is een strategie ontwikkeltraject gestart met de twee ondernemende directeuren. Dit traject bestond uit vier strategische sessies waarin de cruciale elementen van de strategie zijn ontdekt. De sessies hebben geleid tot een strategisch document dat nog altijd actueel is.

Het resultaat

De DNA Scan en de strategieontwikkeling hebben voor Moov Logistics geresulteerd in een duidelijke koers om te volgen. De strategie is tijdens de sessies vertaald naar de praktische invulling ervan voor de lange, middellange en korte termijn, wat heeft geleid tot een volledig strategisch plan, verwerkt in de huisstijl van Moov Logistics.

Dankzij het strategische plan werd inzichtelijk wat er vandaag gedaan kan worden om de stip op de horizon te bereiken. Ook werd duidelijk hoe en met wie dit moest gebeuren. Tot slot is er een meeting ritme opgezet om de aandacht voor strategie te waarborgen.

“Door de 1 op 1 gesprekken en het vooral goed luisteren en het scheiden van de hoofd- en bijzaken zag je per persoon en per discipline een duidelijke groei!”

F.Wellink Lekkerkerk

Afspraak inplannen?

Benieuwd hoe wij jou verder kunnen helpen groeien op het gebied van strategie? Plan een kennismakingsgesprek!

Wil je meer weten over strategie?