DNA Diensten

Trust Empowerment Scan icoon

Trust Empowerment Scan

Onze Trust Empowerment Scan (TES) is ontworpen om in kaart te brengen hoe veel vertrouwen er in het team zit. Een zogenaamde Trust Scan waar we het onderling vertrouwen meten en bespreken.

De TES is een instrument dat speciaal is ontworpen om inzicht te bieden in de verschillende niveaus van vertrouwen in teams. Met behulp van evaluatiemethoden en wetenschappelijk onderbouwde modellen, helpt de TES je om een diepgaand begrip te krijgen van de dynamieken in het team en de manier waarop je patronen ontdekt en doorbreekt.

Onze Trust Scan doorloopt een gestructureerd proces bestaande uit verschillende stappen om jullie te helpen een sterk team te worden waar goed samengewerkt wordt:

1. Vragenlijst
Het hele team en een groep mensen die direct betrokken is bij dit team ontvangt een vragenlijst die gericht is op het in kaart brengen van de samenwerking binnen het team. Door input te verzamelen van verschillende perspectieven, krijgen we een breder beeld van de werkelijke samenwerking.

2. Data-analyse
Ons team analyseert zorgvuldig de gegevens uit zowel de vragenlijst als het interview. We combineren de verzamelde data en gebruiken een mix van kwantitatieve en kwalitatieve analysemethoden om een grondig inzicht te krijgen in de samenwerking van het team en de mogelijke aandachtsgebieden.

3. Team interventie
Op basis van de data-analyse gaan we in gesprek. De scan geeft ons richtingen om het gesprek over aan te knopen. In plaats van op basis van intuïtie en aannames, stappen we met een onderbouwing het gesprek in. Hierdoor creëren we herkenning en begrip voor de krachten en uitdagingen van het team.

Na afronding van de TES ontvang je een uitgebreide rapportage met gedetailleerde feedback en aanbevelingen. Deze rapportage vormt een waardevol startpunt voor jouw team traject. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij het benutten van je potentieel en het versterken van jullie impact als team.