Definieer de toekomst door groei te bevrijden.

Een level playing field voor unieke identiteiten

De wereld verdiend een level playing field voor elk unieke identiteit. Helaas bestaat dit gelijkwaardige speelveld (nog) niet. Met meer geld of resources kom je helaas verder. Met een bepaalde achtergrond vaak ook. Terwijl in deze tijd van globale uitdagingen dat volledig anders mag zijn. Door echte gelijkwaardigheid te creëren, kunnen we veel makkelijker de grotere uitdagingen van onze tijd oplossen. Uitdagingen die de aandacht van iedereen verdienen.

Bij Stratego Development geloven we dat we de toekomst kunnen definiëren door groei te bevrijden. Groei van unieke mensen en groei van unieke organisaties. Die uniekheid bevrijden geeft – in onze ervaring – een ongekende energie waarmee mensen en organisaties zich opeens op een ander speelveld bevinden. Het gaat niet meer om de wedstrijd winnen, het gaat om impact maken door elke keer weer een stapje extra te zetten. En die impact losmaken leven wij voor. Wij willen juist werken aan de identiteit van een bedrijf. Niet aan een paar problemen.

Het huidige consultancy landschap is teveel gericht op expertises: “Jij hebt een probleem en hé wat toevallig, ik heb de oplossing“. Er zijn teveel one-size-fits-all oplossingen in de markt. En dat mag anders vinden wij. Helpen omdat je echt impact kan maken. Waarde voor geld leveren in plaats van uurtje factuurtje uitknijpen. Daar staan wij voor.

En vanuit onze eigen gezonde groei (jazeker, wij zijn onze eigen klant) financieren we een toekomstig platform waar we de advieswereld tools aanbieden om identiteit nog belangrijker te maken. Uiteindelijk gaan adviseurs zeggen: “Kijkend naar jouw identiteit heb je mijn hulp niet nodig. Ik ken wel een ander die echt impact kan maken“. En die visie willen wij realiseren.

Wij richten ons voor nu op Hidden Gems. De organisaties die minder zichtbaar zijn, niet geraakt zijn door het FD gazellen virus en die dingen doen welke we als samenleving nodig hebben.

Dit is waar wij voor staan. Dit is waarom we bestaan. Als je hierbij hoort praten we graag met je!

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type null in <b>/home/wwwstrategodevel/public_html/wp-content/themes/invtheme-stratego/blocks/singlequote/singlequote.php</b> on line <b>18</b><br />
"Het is tijd dat onze identiteit belangrijker wordt dan onze expertise"
Alexander Pronk